SOC UN DESMANEGAT, PERO DISFRUTO TANT FENT EL QUE FAIG!!!!!

miércoles, 7 de marzo de 2012

Xallenge David Duaigües-Almatret 4-3-2012

Aquest diumenge s'ha disputat la primera de les dos curses de la Xallenge a Almatret amb una participació de récord, 610 inscrits. La plaça del poble s'ha quedat petita de la gentada que estavem a la línia de sortida. De l'equip Medilast Multibike Ekke hi vam anar 9 membres, només en faltava un, feia molt bona imatge veuren's amb els equipatges nous i els mitjons tècnics de Medilast.

 Després d'unes emotives paraules dedicades al David, tret de sortida fet pel Sergi Escobar i com sempre les llebres davant tirant fort pero que molt fort. Fem el bucle a les afores i tornem a passar per la plaça ara en sentit contrari on impresionava la gentada que hi havia animant-nos a tots els participants, això dona molta moral, que ja em feia falta per que portava al Josep Tugues mossegant-me darrera meu.
Ara si que començava el recorregut per disfrutar, les típiques trialeres made in Almatret, amb la mítica Malacate, que aquest any estava bastant perillosa baixar-la degut a la sequera, més d'un ja ho va comprovar anant per terra; i les pujades llargues que tens de referència els molins de vent per saber que ja s'acaben. Al tram final hi havia sorpresa, una trialera nova que era espectacular.Dels tres anys de Xallenge, aquest es el que per mi ha sigut més dur, pero com sempre brutal.
L'arribada al poble va ser no apta per cardíacs, sprint a tope amb el company de Balaguer, lo Miquel, que em va arrencar alguna que altra pegata. En total vam fer 45 kms. i 1.300 mts. +, en 2:31:00 h. i 46è classificat, 1880 calories cremades.Aprofito per felicitar a l'organització de la cursa,en especial al Xavier Teixidó, que cada any ens sorprenen més amb el be que ho fan, moltes gràcies companys i fins a la propera a Seròs.

1 comentario:

  1. hei crack nomes dir-te que darrera de tota la parida de la Xalelnge hi ha molta pero que molta gent currant perque disfruteu los dos dies, desde la gent d'inscripcions, logistica, preparació i acondicionament del circuit fins a la mes petita de totes les mans que ajuden

    sense ells i elles aixo seria impensable i se del que parlo, el David desde dalt u sap prou be no deixa que ningu prengui mal
    au salut crack ens veien d'aqui no gaire

    ResponderEliminar