SOC UN DESMANEGAT, PERO DISFRUTO TANT FENT EL QUE FAIG!!!!!

domingo, 25 de marzo de 2012

IV Hivernal Cervera BTT

Per la època que estem i el bon matí que ens ha fet li quedaria millor Primaveral, pero.... Aquest matí  hem disputat la Hivernal en un circuit molt bonic i en unes condicions inmillorables, practicament sense pols i en alguns trams més amagats dins del bosc amb terra humida on traccionava molt bé la bici. Abans de sortir feia por veure el nivellàs que hi havia, ja es veia que les primeres posicions anirien cares. Hem sortit com sempre a fons, aviat ha marxat el grup del davant i jo he anat molt còmode tot el recorregut, disfrutant molt en les trialeres de baixada, els senders que feien treballar molt les cames, eren amb constants canvis de ritme, i les pujades que no eren massa llargues pero bastant fortes, sobretot la de la meta, que allí sí que tocava apretar les dents. Molt bones sensacions, agafant molt bon ritme de cursa i sobretot disfrutant molt. 47 kms. 970 mts.+ en 2:30:00 h., 21è. classificat i 1.704 calories cremades. La setmana que ve a entrenar més, que diumenge toca Fraga-Monegros, i aviat la Volcat.
Hem tingut un participant de luxe a la cursa, el Marc Màrquez, quin plaer compartir pedalades al costat de tot un Campió del Món del motociclisme. Un crack.
Ja que estava ficat a fer-me fotos amb gent important, aquesta amb la Mercé Petit, la primera classificada amb fèmines. Aquest any donarà molta guerra als campionats BTT Marató, podi segur.

1 comentario: