SOC UN DESMANEGAT, PERO DISFRUTO TANT FENT EL QUE FAIG!!!!!

domingo, 10 de febrero de 2013

Setmana divertida.

Hola a tots, com he dit, aquesta setmana ha sigut molt divertida. El dilluns visita al XaviThai, lo fisio, ja tocava anar-hi a descarregar les cames i l'esquena, i ben bé que m'ho va fer, quines apretades, bufffff!!!! El dimarts en teoria tocava descansar, pero les ganes de pedalar poden molt i vam fer un entreno nocturn de juvenils amb lo Miquel Llaudet,de fet, ha sigut l'únic dia de la setmana que no ha bufat lo puto vent, perque els altres dies imposible rodar de nit.Vam sortir d'Alpicat i bon recorregut per la Cerdera, Polvorí, Raimat, Malpartit, Roselló, Torrefarrera i Alpicat. 47 kms. i uns 525 mts.+ en 2 horetes. Sembla extrany com es pot disfrutar tant de nit. La tràgica noticia es que en un camí vaig atropellar un conill que va creuar, clarament va guanyar la 29er...I es que per la nit en volten moltíssims.
El dimecres descans, ja que no el vaig fer el dia abans, i dijous 2 horetes de cycling al gimnás, acompanyat també amb lo Miquel, nocturna pero interior. El divendres vaig anar a buscar la RC al Franki, que li havia tret una dent sense anestèsia.........jeje. He montat el plat petit de 25 dents, en portava 26, pero veient els perfils de la ABR crec que es el millor.

 Dissabte al matí currar i per la tarde a probar la burra per Artesa i Castelldans, buscant senders i pujades bastant fortes 21% per veure com va el plat nou, i si que es nota, abans hi pujava amb tot ficat i ara pots baixar un o dos pinyos, tens més marge. Bon recorregut acabat amb fred i vent, 54 kms. amb 980 mts.+.
I avui diumenge per rematar la setmana, bon entreno amb la Mercé, lo Lluís, que estrenava màquina nova, i el Ramón. Hem sortit de Camarasa anant fins a Sant Llorenç per pujar l'Ermita, m'he volgut fer el valent seguint la Mercè a la pujada i he aguantat, pero després al fer el sender de pujada de Sant Cristòfol per anar a Vilanova, he agafat un globo bestial, a 190-200 pulsacions, per morir, he pagat l'esforç d'abans en fred, Sort que a dalt he menjat un plàtan, he begut i ja s'ha passat. D'allí a pujar Montalegre, baixar per la trialera d'enduro, fer la dels corralets, i continuar per pista fins a la via, després tornar a pujar per la pista que dona al refugi, per baixar per la trialera que dona a baix al riu. Una mica de carretera fins a la Petrocat i pujar una trialera pedregosa  que talla la respiració, amb bastants peus a terra, que empalma a la pujada que va a Sant Jordi.


 Pujem l'Ermita, fotos de rigor i baixada per anar a buscar la Serra Carbonera, baixant un tram pel Barranc de Saborell, ara toca tornar a pujar. Baixem a ritme fortet per pista i agafant la trialera que dona a prop de Camarasa, acabem arribant al poble i finish del entreno. 56 kms. amb 1.950 mts+, en 4.15 h. i 1975 calories cremades. Només falten dos setmanes per la ABR, i aquesta setmana es l'última per entrenar bé, després a descansar que la cosa pinta dureta....Salut a tots.













No hay comentarios:

Publicar un comentario