SOC UN DESMANEGAT, PERO DISFRUTO TANT FENT EL QUE FAIG!!!!!

jueves, 16 de febrero de 2012

Sostre Baix Penedès



Primera cursa de l'any a La Joncosa de Montmell (T), on feia bastant fred i una mica de vent pero com que ja venim curtits de tot l'hivern a pedalar igualment. Ens donen la sortida als 200 valents, neutralitzada per dins del poble i a les afores parem i allí si que sortim de veritat, els primers 4'5 kms. tots de pujada amb un desnivell del 8% i a dalt Premi de la Muntanya pel primer, que no he sigut jo, jejeje,després baixada per trialera i a partir d'aquí el circuit es una varietat de senders, pujades i baixades fortes amb molta pedra i quasi cap lloc per descansar, resumint, circuit molt trencacames i dur, pero molt divertit. En total m'han sortit  44 kms. i 1500 mts. + en 2:51:00 h., 17è classificat en Master 30 i 2010 calories cremades.A l'arribada cara i creu, la cara els dos vasos de caldo Aneto calent per recuperar-me del fred i la creu, la dutxa amb aigua freda, millor dit siberiana que no es podia aguantar, pero amb dos pebrots m'he dutxat. Les sensacions han sigut molt bones dins del moment de pretemporada que estic, no he forçat molt per no sobrecarregar, pero es nota que em falta ritme de cursa, es el primer dia que sortia a un ritme una mica més alt. Ara, lo pitjor ha sigut al arribar a casa i veure la noticia del greu accident dels 4 companys ciclistes de Balaguer atropellats per un cotxe quan estaven entrenant, dos mots, un ferit greu i l'altre lleu. Això no hauria de passar, pero per desgràcia passa, el meu condol a les famílies i amics.Es passen les ganes de pedalar pero ara més que mai hem de ser forts i dedicar-li els nostres kms. a tots els que ens deixen en aquestes circunstàncies.

Estrena de les perneres de ciclisme de Medilast, van molt bé, còmodes i ajuden a no fatigar els músculs, i després de la dutxa la pernera de recuperació, es nota molta compresió a la cama i ajuda a recuperar la musculatura de l'esforç, a la tarde les cames noves, jeje. Us recomano els productes Medilast.


No hay comentarios:

Publicar un comentario