SOC UN DESMANEGAT, PERO DISFRUTO TANT FENT EL QUE FAIG!!!!!

lunes, 31 de diciembre de 2012

Últims kms. del 2012.

Aquest mes de desembre està sent bastant dur, molta intensitat d'entrenament, combinant amb les hores de treball. A més, hem tingut una mica de feina per lligar sponsors i altes-baixes de l'equip per la propera temporada, ja informaré aviat de com ha quedat. La segona setmana va ser complicada, acostipat bastant fort i baixada de defenses. Total, que el diumenge dia 16 a casa tot el dia. Poc a poc vaig poder tornar a la feina pero bastant tocat, de nocturnes res de res, rodillo, spinning, al menys sues pero sense fred. El dia 23 vam fer una bona sortida per Camarasa, Serra Carbonera, Sant Mamet......patint pujant, pero a la vegada disfrutant molt, 67 kms. i 2025 mts.+. I com que m'agraden els reptes vaig decidir que els metres de desnivell que fariam, per la tarde els faria nadant. Dons repte aconseguit, vaig fer a la piscina 2050 mts.
                                           Mercé, Lluís, Toni, Ramón, Miquel i jo.
 La setmana seguent, amb festes de Nadal pel mig, continuo entrenant igualment, ja que no es pot parar massa, el dia 26 fem sortideta per carretera, aprofitant per fer sèries en pujada, molt divertides pero matadores. 100 kms i 1168 mts+. El dia 30 montem un entreno de qualitat per la zona de Montblanc, Riudabella, Poblet......Tenim de guia al Jordi Garrido, que ens porta per unes pujades i trialeres que fan por, impresionants, als primers 33 kms. ja portem 1300 mts.+, quasi res. A mig matí ens trobem a tres monstres del btt, germans Martorell i lo Carni. Petem una mica la xerrada i a continuar pedalant. Fem 67 kms. i 1700 mts.+. I per acabar aquest any, res millor que la San Silvestre Biker a Balaguer,sortida que organitza el company Mariano. Ens reunim uns 50 bikers per disfrutar del recorregut i el bon ambient, amb un ritme tropical a estones, fem els 65 kms. i els 1125 mts.+  per la zona de Balaguer, Cubells, Alòs de Balaguer, Serra Carbonera...... Disfrutant molt dels últims kms. del 2012.
                                                           San Silvestre Biker.
                                                         Amb el Toni, un gran amic.
Doncs ja s'acaba l'any, el resum que en trec es que he disfrutat molt pedalant, m'ho he passat molt bé, no he tingut cap caiguda greu, cap lesió, he millorat bastant el nivell, he pogut compartir grans moments amb molts de vosaltres i espero seguir fent-ho. Pero per damunt de tot el millor es tenir a la Roser al meu costat, donant-me suport en tot moment,  acompanyant-me en algunes curses, fent d'assistència a la Volcat i tenit que aguantar sola el munt d'hores que em passo fora de casa entrenant. Moltes gràcies per ser com ets.
Per acabar us dessitjo que tingueu una bona entrada d'any i que al 2013 ens puguem tornar a trobar tots pels camins, trialeres, carreteres, curses i demés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario