SOC UN DESMANEGAT, PERO DISFRUTO TANT FENT EL QUE FAIG!!!!!

domingo, 3 de febrero de 2013

Gener entretingut!!!!!!

Ja som al febrer i encara no havia escrit res al blog desde desembre. Pero es que no tinc temps de res. Porto un ritme infernal, com sempre he dit, i no hem cansaré mai de dir, la feina es el primer i tinc que buscar moments per entrenar com puc. De dilluns a dissabte currant 10 horetes, i al plegar toca entrenar!!! No tinc cap dia lliure, només diumenge, o sigui, que faig el que puc. Aquest mes de gener ja vam tancar l'equip, els sponsors i el tema de la roba, unes quantes reunions i tot aclarit. Els entrenaments han sigut bastant durs, fent bastantes series i acumulant força kms., no tots el que caldria, pero....Entre setmana els dies de bici, per no tornar-me a acostipar, feia les simulacions al rodillo o al gimnàs fent 2 hores seguides de cycling. Els diumenges fent tirades llargues amb bastant desnivell.
                                                   Santuari del Tallat 6-gener.
 El dia 13 vam anar a Montblanc i a mig entreno va tocar girar cua i cap a la furgo, va ploure i també nevar una mica, vam acabar molls i congelats. Pero l'entreno estrella va ser el dia 27, ja ho vam fer l'any passat i aquest tocava repetir. Es podria batejar com Ermitanyos Extrem. Mireu quins bèsties m'acompanyen, ufff!!!
                                   Toni, jo, Dani, Erik, Mariano, Miquel i J.Ramon
 Sortint de Camarasa vam pujar les ermites de Sant Llorenç, Montalegre,baixar Serra Carbonera, Sant Mamet, aquesta pujant-la per darrera, que es molt més dur que per la pista, rampes del 25%, amb molta pedra....a dalt feia un fred siberià, i es que està a 1.390 mts., baixem bastant congelats,pujem Serra Carbonera, i parada a Camarasa a dinar, al Restaurant la Pedra......i per acabar la de Sant Jordi, en total 100 kms. i 3.450 mts.+ en 6:20 horetes.
                                  Lo dinar amb tuper, el Miquel amb olla!!!!!
Cal dir que per diferents motius,només dos vam completar el repte, el Toni i jo. Va ser una bona matada, pero disfrutant molt i descobrint senders i trialeres noves amb lo superguia Mariano. Molt ben acompanyat amb uns supercracks.
                                     Ultima Ermita, S. Jordi, hi vam arribar plovent.
Aquesta última setmana i primera de febrer ha sigut matadora, descansant dos dies, i a partir de dimecres fent entrenos bastant intensos cada dia, per acostumar al cos per la ABR, i avui per rematar a tornar a pujar ermites, S.Llorenç, Montalegre i S.Jordi, 43 kms. i 1516 mts.+. Amb companyia de luxe, el Lluís, Ramón i la Mercé, que la setmana passada va complir l'objectiu de fer podi, 2ª, a la Trans Andes de Chile. Moltes felicitats campiona.
 Les sensacions que tinc fins ara son molt bones, he apretat bastant i el cos ha respòs molt bé, ara ja toca baixar la intensitat dels entrenos i fer més d'una visita al fisio, que falten tres setmanes per la Andalucía i s'ha d'arribar descansat. Salutacions a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario