SOC UN DESMANEGAT, PERO DISFRUTO TANT FENT EL QUE FAIG!!!!!

martes, 9 de octubre de 2012

Lo canvi de la 26" a la 29er.

Hola companys, doncs sí, ja ho he fet. Jugant a una sola carta ja he canviat a 29er. No n'havia provat cap, només he anat acumulant tots els comentaris dels que ja en tenen, i sense pensar-ho massa, les 26" fora i nou animal al corral. Després d'estar mirant el mercat m'he decantat per la Scott Scale RC 900.

Com que ja em conec, l'he agafat tope de gama,només he canviat les llantes per unes Mavic SLR,  i així no estaré tot l'hivern canviant components pero ficar-los més bons i baixar pes. D'una vegada ja esta acabada....o aixó espero.... Te un pes espectacular per ser una 29er., 9'600kgs, només 300 grs. més que la Giant 26" que tenia.
El dia de Sant Miquel tocava estrenar-la i com que a la nit havia plogut una mica, el terreny estava en perfectes condicions. Només començar a rodar ja es notava un canvi a millor. Vaig fer una ruta que faig moltes vegades on hi ha de tot,camí plà, repetxos curts pero durs, pujada llarga, trialeres amb molta pedra, senders.......i en tots els llocs vaig notar que anava molt millor que la 26". Sobretot baixant, s'ho menja tot, pedres, argalls, arrels.......
Per acabar-la de provar bé, el diumenge vam anar a l'Albagés a fer el recorregut llarg de la Transisquella, amb els companys Nacho, Oscar, Albert, Victor, Marc, Montse......Les condicions del terreny després de caure més de 30 l/m2 ja les podeu imaginar. Disfrutant molt amb la companyia, el circuit i sobretot la RC, traient-li tot el suc a les zones técniques i enfangades. El resum després de dos dies de proves es que l'he acertat, es molt millor en tot que la 26", més comoda, segura i divertida. Ara a continuar rodant i disfrutant-la. Salut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario